Καλώς ήρθατε στο Thassos private Cruises. Βρισκόμαστε στο νησί της Θάσου με τα καταπράσινα δάση, γαλανά νερά και καταπληκτικά τοπία. Με την ποικιλία των σκαφών που έχουμε, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη κρουαζιέρα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

  • ΣκάφηΜερικά από τα πλοία μας

  • ΘάσοςΤο διαμάντι του βορρά

    Η Θάσος είναι ένα νησί στο βόρειο αιγαίο πέλαγος, κοντά στην ακτή τις Θράκης και στο δέλτα του ποταμού Νέστου, αλλά γεωγραφικά ανήκει στην Μακεδονία. Είναι το ποιο βόρειο νησί στην Ελλάδα και το δωδέκατο σε έκταση. Θάσος λέγεται και η πρωτεύουσα του νησιού ( γνωστή και ως Λιμένας το λιμάνι του νησιού ). Ο Λιμένας βρίσκεται στην βόρεια μεριά του νησιού, απέναντι από την Κεραμωτή στα 10 Χιλιόμετρα ( 6 Μίλια) Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Θάσο επισκεφτείτε εδώ!

  • Όμορφα ΤοπίαΠανέμορφες τοποθεσίες

    Η Θάσος έχει πολλά παράξενα αλλά ταυτόχρονο πολύ όμορφα τοπία να επισκεφτείτε. Ζητείστε ελεύθερα πληροφορίες από το πλήρωμα σχετικά με αυτά κατά την διάρκεια της Κρουαζιέρας!

  • Επιπλέον Περισσότερες Πληροφορίες

    Για επιπλέον πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω E-mail , τηλεφώνου ή από την φόρμα μας που μπορείτε να βρείτε εδώ! Επίσης μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά για την Θάσο, διαμονή , εστιατόρια, και άλλες δραστηριότητες στο νησί εδώ!

Πληροφορίες

 

Η Thassos Private Cruises δημιουργήθηκε το 2010 στο νησί της Θάσου. Η εταιρία προσφέρει όλα τα βασικά ταξίδια , σκάφη και υπηρεσίες κυρίως στην Θάσο αλλά και τριγύρω από αυτή. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε υπηρεσίες σχετικά με σκάφη και κρουαζιέρες και εξυπηρετούμε τους πελάτες σε ότι χρειαστούν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο νησί. 

Η εταιρία είναι από τις ποιο επαγγελματικές στον τομέα των σκαφών και της παροχής υπηρεσιών με μεγάλη γνώση στον τομέα αυτόν. Για ότι πληροφορίες θελήσετε σχετικά με τα σκάφη, το πλήρωμα και τις κρουαζιέρες είμαστε πρόθυμοι και διαθέσιμοι να σας ενημερώσουμε.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να νοικιάσετε ιστιοπλοϊκό σκάφος:

Θα περάσετε τις διακοπές σας με θέα μια μαγευτική, ονειρική, απρόσιτη παραλία. Θα μπορείτε να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά ότι ώρα το θελήσετε, μέσα σε λίγες ώρες και εφόσον το επιθυμήσετε, θα σας μεταφέρουν σε ένα κοσμοπολίτικο νησί. Μέσα σε λίγες μέρες μπορείτε να επισκεφτείτε διάφορους προορισμούς και όλα αυτά χωρίς να πακετάρετε και να ξεπακετάρετε τα πράγματά σας. Διαμονή και φαγητό μέσα στο σκάφος με αποτέλεσμα την λιγότερη ταλαιπωρία και την μικρότερη επιβάρυνση στην τσέπη σας.