Πρόκειται για ένα ημερήσιο ταξίδι στις ωραιότερες και απόμακρες παραλίες της Θάσου. Το ιστιοπλοϊκό ξεκινάει από της 09:00πμ και επιστρέφει στης 04:00μμ. Γίνονται στάσεις όπου θα έχετε όλο το χρόνο να απολαύσετε τα γαλαζοπράσινα νερά στα οποία λίγοι έχουν πρόσβαση, καθώς και να βγείτε φωτογραφίες στο βυθό. Μια στάση για φαγητό με μπύρα επί του σκάφους το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Στη διάθεση σας επαγγελματίας skipper 

Η τιμή περιλαμβάνει: Skipper, καύσιμα, καφέ, αναψυκτικό, γεύμα και μπύρα (με το γεύμα)

Διατίθεται bar εντός του σκάφους και παρέχεται πάγος.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ιστιοπλοΐας. Νοικιάστε ιστιοπλοϊκό μόνο για μια μέρα κάνοντας τη διαδρομή που εσείς επιθυμείτε, από της απομακρυσμένες παραλίες, απρόσιτες για τους άλλους ταξιδιώτες, μέχρι και τον γύρο του νησιού. 

Η τιμή περιλαμβάνει: Skipper, την μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στο σκάφος και το αντίθετο, μάσκα με αναπνευστήρα, χυμό*, αναψυκτικό*, μπύρα* ή ούζο*, καύσιμα.
Διατίθεται bar εντός του σκάφους και παρέχεται πάγος δωρεάν. 

*Ένα τεμάχιο στο άτομο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού.

Extra: Τα γεύματα.

Τα άνετα σκάφη μας, ιδανικά για ιστιοπλοΐα είναι στη διάθεση για να σας προσφέρουν εκπληκτικά προσιτές περιηγήσεις σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και όμορφα τοπία του βορίου Αιγαίου. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία ιστιοπλοΐας και αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα. Εσείς και η παρέα σας μπορείτε να νοικιάσετε το σκάφος για 2 μέρες. Η τιμή εξαρτάτε από την περίοδο και τη χωρητικότητα του ιστιοπλοϊκού σκάφους λόγο των ατόμων (από 2 έως 8 με 10 άτομα). Κάθε σκάφος του στόλου μας είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ καλά εξοπλισμένο, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της αγγλικής ομοσπονδίας RYA. Εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Η τιμή περιλαμβάνει: Skipper, διανυκτέρευση στο σκάφος, την μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στο σκάφος και το αντίθετο, μάσκα με αναπνευστήρα, χυμό*, αναψυκτικό*, μπύρα* ή ούζο*, καύσιμα. 


*Ένα τεμάχιο στο άτομο τη μέρα.

Διατίθεται bar εντός του σκάφους και παρέχεται πάγος δωρεάν.
Τα γεύματα είναι extra στη τιμή. Μπορείτε άμα θέλετε να ψωνίσετε και να μαγειρέψετε εσείς αλλιώς να πάτε να φάτε σε όμορφες ταβερνούλες με νόστιμο φαγητό που θα σας προτείνει ο skipper.

Τα άνετα σκάφη μας, ιδανικά για ιστιοπλοΐα είναι στη διάθεση για να σας προσφέρουν εκπληκτικά προσιτές περιηγήσεις σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και όμορφα τοπία σε όλη την Ελλάδα. Κατά την διάρκεια του ταξιδίου μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία ιστιοπλοΐας και αν ενδιαφερεστε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα. Εσείς και η παρέα σας μπορείτε να νοικιάσετε το σκάφος από 3 μέχρι όσες μέρες θέλετε και από 2 έως 8 με 10 άτομα. Η τιμή εξαρτάτε από την περίοδο, τις μέρες ναύλωσης και τη χωρητικότητα του ιστιοπλοϊκού σκάφους λόγο των ατόμων. Κάθε σκάφος του στόλου μας είναι σε άριστη κατάσταση και πολύ καλά εξοπλισμένο, ακλουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της αγγλικής ομοσπονδίας RYA. Εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Η τιμή περιλαμβάνει: Skipper, διανυκτέρευση στο σκάφος, την μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στο σκάφος και το αντίθετο, μάσκα με αναπνευστήρα.

Extra: Καύσιμα, χυμοί, αναψυκτικά, μπύρα ή ούζο. 


Διατίθεται bar εντός του σκάφους και παρέχεται πάγος δωρεάν. 
Τα γεύματα είναι extra στη τιμή. Μπορείτε άμα θέλετε να ψωνίσετε και να μαγειρέψετε εσείς αλλιώς να πάτε να φάτε σε όμορφες ταβερνούλες με νόστιμο φαί που θα σας προτείνει ο skipper .

Με το ταχύπλοο μας ‘Mery Nautic 520’ μπορείτε να κάνετε την βόλτα στα κρυστάλλινα νερά της Θάσου, να δείτε τις όμορφες παραλίες και τα μαγευτικά τοπία γύρο από αυτές. Θα έχετε το χρόνο να κολυμπήσετε με αναπνευστήρα και να εξερευνήσετε το βυθό. Ανάλογα με τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτετε εσείς και οι παρέα σας (μέχρι 4 άτομα) μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3ωρη βόλτα με 1 στάση ή 5ωρη βόλτα με 2 στάσεις μιας ώρας ή κάθε μια. 

Το σκάφος παρέχει: 

 • Παγωμένο νερό, σόδα, χυμό,
 • Snorkeling εξοπλισμό (μάσκα και αναπνευστήρα)
 • Την μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στο σκάφος και το αντίθετο
 • Σας αρέσει το ψάρεμα? Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε τους καλύτερους απρόσιτους ψαρότοπους του νησιού και όχι μόνο. Με δικό μας εξοπλισμό και δολώματα θα μπορέσετε να ψαρέψετε από 3 έως 5 ώρες ανάλογα με τον δικό σας ελεύθερο χρόνο.

  Το σκάφος παρέχει: 

 • Παγωμένο νερό, σόδα, χυμό.
 • Εξοπλισμό ψαρέματος 
 • Δολώματα
 • Την μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στο σκάφος και το αντίθετο
 • Πρόκειται για ένα ρομαντικό ταξίδι με το ζευγάρι σας απολαμβάνοντας τα φανταστικά χρώματα του ουρανού κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος απολαμβάνοντας το κρασί της επιλογής σας. Έχετε την επιλογή επίσης να διαλέξετε ανάμεσα σε ταχύπλοο ή ιστιοπλοϊκό για να κάνετε τη ρομαντική σας βόλτα. Θα μπορούσατε άμα θέλετε να πάρετε και ένα φιλικό ζευγάρι και να απολαύσετε αυτή την εμπειρία.

  Η τιμή περιλαμβάνει: καπετάνιο, κρασί λευκό ή κόκκινο, καύσιμα. 

  Για οποιαδήποτε ερώτηση η απορία που μπορεί να έχετε σχετικά με τις κρουαζιέρες μας μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας από εδώ